Nauti lähiliikunnasta Gympark-kuntolaitteilla

GymPark -laitteiden avulla luot liikuntakeitaan minne tahansa. -helposti ja kustannustehokkaasti. Laitteet sopivat kaiken ikäisille. 

Lähiliikunta motivoi ulos liikkumaan

Lähiliikunta ja lähiliikuntapaikat kannustavat lapsia, nuoria, aikuisia ja ikä-ihmisiä liikkumaan monipuolisesti. Lähiliikunta mahdollistaa liikkumisen muun muassa tutun lenkkipolun varrella, kuntopoluilla, puistoissa ja omassa pihapiirissä.

Kun läheltä löytyy suorituspaikkoja lihaskunnon harjoittamiseen, motivoi se liikkumaan entistäkin herkemmin. Lähiliikuntapaikka voi parhaimmassa tapauksessa inspiroida ja houkutella kokeilemaan ja tutustumaan uusiin liikunnan mahdollisuuksiin.

Liikkuminen on entistä tärkeämpää tulevaisuudessa, joten liikkumiseen innostavat piha-alueet, puistot ja kuntopolut ovat meidän kaikkien etu. GymPark tarjoaa huippu laadukkaat ulkoliikuntalaitteet lähiliikuntapaikan toteuttamiseen. Autamme ja opastamme lähi-liikuntapaikan suunnittelussa. Tutustu tarkemmin erilaisiin runkolaitteisiimme ja suorituspaikkoihin.

GymPark-
lähiliikunta, kokoa oma kuntopuisto

Valitse lähiliikuntapaikalle runkolaite kahdella, kolmella tai viidellä suorituspaikalla. Suorituspaikkavalikoiman näet kunkin runkolaitteen omalta sivulta. Tutustu myös ulkoliikuntalaitteisiimme säädettävillä painoilla.

lähiliikunta 2d

2D-Runkolaite

lähiliikunta 3d

3D-Runkolaite

lähiliikunta 5d

5D-Runkolaite

ulkoliikuntalaite

Ulkoliikuntalaitteet

lähiliikunta

Lähiliikunta GymPark-ulkoliikuntalaitteilla

Lähiliikuntapaikka on mahdollista toteuttaa monipuolisesti ja laadukkaasti Gympark – kuntolaitteilla. GymPark ulkoliikuntalaitteilla voidaan räätälöidä kokonainen kuntosali.  Olemme kehittäneet korroosiosuojatut, kestävät ja monipuoliset välineet puistoihin, kuntopoluille ja pihapiireihin. Gympark tuo liikunnan ilon jokaisen ulottuville.

GymPark –
liikunnan iloa!

  • Gympark-kuntopuistot on suunnattu kaikenikäisille liikkujille.

  • GymPark-ulkoliikuntalaitteet käyttävät kuntoilijan omaa painoa vastuksena.

Miksi GymPark?

Ulkokuntosali
minne tahansa

Ulkoliikuntalaitteilla voit koota kokonaisen kuntosalin kustannustehokkaasti mihin tahansa. 

Laadukkaat, kestävät materiaalit

Laitteet on luotu kestämään vaativissakin olosuhteissa. Korroosiosuojatut laitteet kestävät pakkasia ja kuumuutta vuodesta toiseen.

Nopea ja helppo kasata

Laitteet on helppo kasata ja asentaa paikoillaan tai kysy laitteiden kasauspalvelua.

Kaiken ikäisille

Laitteet käyttävät vastuksena kuntoilijan omaa painoa. GymPark ulkoliikuntalaitteet on turvallisia ja helppoja käyttää. 

Sertifikaatit

TUV- sertifikoituja
EN 16630 sertifikaatti

Suunniteltu suomessa

GymPark ulkoliikuntalaitteet on suunniteltu suomessa vaihtelevat olosuhteet huomioon ottaen.

Lahiliikunta ulkona kuntosalilla, tervellisten elämäntapojen saavuttamiseksi

Lähiliikunta ulkona kuntosalilla, terveellisten elämäntapojen saavuttamiseksi

Keho tarvitsee liikuntaa tunteakseen olonsa hyväksi. Jos meillä on hyvä fysiikka, voimme olla tehokkaampia, tulla energisemmiksi, terveemmiksi ja onnellisemmiksi. Parhaat puolet lähiliikunnassa ovat mahdollisuus olla ulkona luonnossa ja saada raitista ilmaa samalla kun harrastaa liikuntaa monipuolisesti, lähellä. Tämä erityisesti puhdistaa mieltä.

 

Miksi et yhdistäisi juoksu-, kunto- tai kestävyys treeniä voimaharjoitteluun ulkona kuntosalilla? Ulkoilma-kuntosali on myös täydellinen tapaamispaikka nähdä ystäviä treenin merkeissä? Täydennä uintitreenit ulkokuntosalilla tai poikkea lenkkipolulle, josta löytyy ulkokuntosali. Entä miksi et toivoisi lähiliikuntapaikkaa omaan pihapiiriisi? Mahdollisuuksia on paljon.

 

Gympark valmistaa ja rakentaa lähiliikuntapaikkoja ja ulkokuntosaleja erilaisilla harjoituspaikoilla, antamaan keholle mahdollisimman kattavan harjoituksen. Kaikki  Laitteet on luotu kestämään vaativissakin olosuhteissa. Korroosiosuojatut laitteet kestävät pakkasia ja kuumuutta vuodesta toiseen.

Valtioneuvosto on antanut selonteon liikuntapaikkojen lisäämiseksi Suomessa. 

Liikuntapaikkarakentamista tukemalla julkishallinto edistää merkittävästi liikuntaharrastuksia. Liikuntapaikkarakentamista tulee kunnissa kehittää yhdessä asukkaiden kanssa. Liikuntasuunnittelussa koulujen ja liikuntapaikkojen välinen yhteys on tärkeää ja koulujen ja oppilaitosten tilojen vapaa-ajan käyttöastetta nostetaan huomattavasti.